Sedan sist.

Helgen var ganska aktivitetstät. På lördagen grillade vi korv ihop med syrrans familj i det fina vädret. På kvällen gick jag och N på musikquiz medan mina föräldrar var barnvakt åt C. Min syster anslöt sig senare och hon och jag gick på en mysig bar i ett nybyggt hotell i stan. Ögonskugga hade jag också. 

På söndagen lät N mig sova ut ordentligt, sen gick vi till badhuset allihopa. C tyckte det var jättekul. Sen fikade vi i badhusfiket som verkligen tar rekord i ocharmighet, om du ursäktar. Sen somnade väl C på en sekund och jag och N såg på flams och åt överblivna chips.

Efter några timmar vaknade C och var sjuk, det är luftvägarna igen. Så idag har jag och N jobbat stafett. Jag på förmiddagen och han på eftermiddagen. Jag känner mig orolig (ett arv efter barnets nyliga lunginflammation) men är nöjd över att vi har en planerad uppföljning med läkare i veckan.

Det var några scener ur lilla livet.