Serienördens kokbok.

Jag har ägnat de flesta av mina tidshål sedan igår åt att tänka på och planera för en kokbok med svenska serietecknare, Serienördens kokbok, som ska komma ut på Natt förlag i höst. Jag är redaktör för boken och det känns jättekul. Det är ett underbart roligt projekt som drogs igång av mig helt spontant i helgen och där Jonas Lidström Isegrim på Natt erbjöd sig att ge ut boken. Med tanke på att jag har mycket annat att göra hade det känts för mycket att ge ut boken i egen regi, men med Natt i ryggen kom energin, så det känns perfekt.

Jag kommer förstås att låta dig följa det här spännande arbetet.


Malin Svedjeholms nattliga nudlar.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Jisses, vilken snilleblixt. Jag såg ditt inlägg på fejsbook som bara exploderade med förslag. Riktig häftigt, en självklar investering till hösten för min del.

Många kramar
Henrik
Malin sa…
Vad kul att du också gillar idén!
Kram!!