Bågar.

Tack till dig som på Instagram hjälpte mig med mina tvivel kring dessa glasögon. Den här aktuella lunchrasten har jag varit och sett ut ett nytt par. Så det här är mina sista veckor som Harry Potter. (Det är inget fel att se ut som en ung trollkarl, men jag har kommit på i den här fasen av mitt liv att jag hellre ser ut som en vuxen kvinna.)

Ps. Jobbig sak: när man frågar hur man passar i något och folk bara tjuter du är jätteFIIIIIN utan att ens titta på en och om man frågar igen, men, ser du inte att den här grejen mellan ögonen går lite högt upp tjuter de NEEEEEJ och sedan samma sak, men i falsett. Detta ser jag som oseriöst. Visst kan det vara svårt att såga nåns look, men om jag ber om det, och alltså jag får ju byta glasögonen? Tack för raka besked från mina vänner.
#hårdasanningar14