Jobb, fritid och seriekokboksnyhet.

Hejhej! I veckan har en större konferens som jag hjälpt till att förbereda ägt rum och jag är jätteglad över hur det blev. Idag känner jag mig ledigare än på länge tack vare att den är genomförd också.
Jag hade planerat att jobba en hel arbetsvecka för första gången på länge, men i fredags blev C förkyld igen. Både jag och N hade förstås viktigagrejer på jobbet, så när min konferens slutade vid lunch åkte jag hem och bytte av maken.
C sov jättemycket både på dag och natt och idag verkade hon frisk. Mina föräldrar kom på besök och sen åkte jag med familj till min syster. C hade jättekul, men när vi kom hem blev hon febrig och ligger nu som en varmkorv direkt ur grytan och snörvlar i sängen.
N spelar någon typ av datorspel och jag "ser" på Husdrömmar. 

Kul nyheter är att den planerade Serienördens kokbok har fått sitt första officiella inlämnade bidrag, från den underbara Sofia Olsson. Hurra!

Jag upplever över huvud taget en kreativ och meningsfull känsla just nu, mycket känns lustfyllt och enkelt.
Hos min syster gick vi ut på gatan och hoppade långhopprep, jag och syrran, äldsta syskonbarnet och N. Solen sken och jag fick verkligen vårkänslor.