Osociala medier.

Att ha den här bloggen är en form av kommunikation från min sida och jag tycker inte det funkar fullt ut om det inte skapas någon interaktion. Jag märker att bloggen ger mig umgänge, visst är det konstigt? Alltså, om det har varit tyst på min blogg från alla som läser under för många veckor så börjar jag känna mig ensam. Därför vill jag veta, hur är läget?

Kommentarer

Unknown sa…
Alltså, den här bloggen är lite krånglig att kommentera tycker jag, iochmed att man måste ha ett Google-konto. (Eller så har jag missförstått allt;()
Men annars är läget gött! ;)
Malin sa…
Ja, det fattar jag ju. När jag skrev det här inlägget låste jag upp den så alla kan kommentera, men det kan ju inte ni veta. Härligt att läget är gött!
Hanna sa…
Tjena! Din blogg är en av kanske fem där jag läser varje inlägg. Ska försöka kommentera oftare, men du kan väl företälla dig mig med inkännande, road eller snäll min. Ett s försvann där men får inte in det från mob.
Malin sa…
Tack Hanna! Det känns bra nu. Jag kräver inte så mycket :) Jag ska absolut föreställa mig det du beskriver.
<3
L sa…
Läget är något nervöst men den som lever får se - eller något...
Malin sa…
Aha, husköp anar jag genom att klicka på ditt L! Lycka till :)