Såkallat störiga saker.

När man pratar skönhetsideal. Folk vet förstås att idealen är kulturellt påhittade och har varierat mycket genom tiderna. De kan ju variera jättemycket mellan olika delar av världen idag också. Men förstås stöter man på den som inte kan acceptera att den påverkas av sånt. Den menar att den bara gillar det rådande skönhetsidealet för att "den är sån".

STÖRIGT!!!

Som hår i armhålorna på kvinnor. Man ba för på 1800-talet var det inga kvinnor som rakade sig, alla hade hår och ingen tyckte att det var äckligt. Alltså folk tänkte inte ens på det!
Störig person: "Nja, men jag skulle nog ändå ha tyckt att det såg ofräscht ut."
Man ba: "Nej, det skulle du inte, du skulle inte ens ha kommit på tanken fattar du väl. Skönhetsdrottningar likväl som folk på ålderdomliga pinupfoton, alla hade hår under armarna, ingen brydde sig om det, för skönhetsnormen innefattade inte hårlöshet då."
Störig: "Nä, för jag har alltid tyckt att hår under armarna på tjejer ser äckligt ut. Det är min smak. Det skulle jag ha tyckt även om jag levde på 1800-talet."
Man ba, ja, du skulle ha varit den enda i hela världen som ba Men Asta, har du hår under armarna? VRÅÅÅÅL! Ta denna rakkniv och uppfinn en ny look som just jag kom på för jag är inte en del av en kultur, jag är en unik hårhatande individ! Jag föddes biologiskt hårdkodad naknaarmhålorsexuell! Jag är inte en del av erat feminazi-system *kastar pappmugg*