De senaste dagarna.

När jag kom tillbaka från Stockholm var det mycket på kontorsjobbet. Jag har också försökt få något gjort i förlaget. I fredags var förskolan stängd för planering och jag var hemma med C. Oavsett hur välmotiverat det var har jag varit trött och känt mig nere. Jag och C spenderade gårdagen med att vara på stan med syftet att "fixa grejer", men det slutade med rejält med lek på biblioteket, en rätt onyttig fika och köp av sommarkläder för barn som jag inte hade planerat. Inte det vi skulle göra, egentligen. C har utvecklat en stark vilja och jag hade ingen vagn med mig, det gjorde att Luleå kändes stort. 

Vid halv fyra hämtade vi N med bil och på något sätt klarade vi ett inköp av cykel till moi (jag tog beslut trots att jag inte hade energi egentligen, fejkade helt enkelt), trädgårdsgrejer och livsmedel på Storheden. Kände mig stolt efter det faktiskt.

Idag fick jag sovmorgon och efter lunch skjutsade vi N för att springa stadsmaran. Jag och C tjorvade oss ut till mina föräldrars stuga. (Mitt obeslutsamma och energilösa humör fortsatte.) 

Avstickare: att köra bil. De senaste två dagarna har det blivit mer bilkörning än senaste månaderna kombinerat tror jag, och min kärlek till bussen är fastare än någonsin. Tänk "bara kravlöst åka med" jämfört med leta efter parkeringsplats i halva stan under allt kraftigare svettningar medan du håller utkik efter pensionärer vid övergångsställen och alla trafikljus troligen har släckts ner pga stadsmara. Äh.

C hade jätteroligt med sin mormor och vi fick mängder av fika. Nu sover C och vad jag gör? Inget nyttigt alls. Jag sitter i soffan, dricker folköl och ser på L-word med en katt på benen. Bra.


Kommentarer