En arbetsdag.

När vi steg upp på morgonen käkade vi frukost och sedan började vi enligt plan att städa huset. Klockan tolv skrek jag till N att jag var skitnöjd, för att vi hade fått rent huset och det var bara lunchtid. Men någonting hände, det ena ledde till det andra och vid middagen visade det sig att vi hade fortsatt att arbeta hela dagen. Vi upptäckte att det aldrig tar slut saker att göra i ett hus. En viktig upptäckt. Nästa städdag tror jag vi måste göra som en städfirma, sätta en gräns i timmar för hur länge vi håller på. Det är naivt att sträva efter att bli "klar".

Nå, nu sover den lilla och jag har arbetat med roliga saker vid ritbordet och datorn. Nu ska jag ta och läsa "underhållning" i form av en stressande skildring av en kärnfamilj på randen till skilsmässa på solsemester, Ur vulkanens mun av Helena von Sweigbercgk. (Tror jag det stavas.)