Gröt.

Hej hopp långkalsong, trodde det fanns ett nytt avsnitt av Game of thrones ute, men det var fel. Så nu sitter vi och ser en film som heter Bilbo bla bla bla. Hittills: Något som i undertexten regelmässigt kallas "ores" jagar korta, komiska män på ett sätt som inte engagerar. Mycket bra hår. Ett skratt i ansiktet på Bechdel-testet. 

Vi är alltså lediga. Hade halvdag idag och åkte och hämtade C vid halv ett. Gick till affären via lekparken. En lärdom: om du låter ditt barn börja äta hungrigt ur en påse katrinplommon redan på Ica och sedan låter hen pressa i sig så mycket hen orkar under hela vägen hem, bör det inte bli någon överraskning när hen börjar vrålbajsa en timme senare.

Jag har läst Dotterbolagets fanzin och förundrats över den samlade begåvningen samt sövt barnet och mig själv i hennes säng. N väckte mig strax innan nio. Då hade han varit ute och grävt bort en massa oönskad växtlighet i vår trädgård och fyllt på med ny jord. Jag blev glad! Sen klämde han mig på röven. *staten griper in och bryter*


Kommentarer