Lördagens händelser.

Det lilla barnet ville gå upp på morgonen. Halv nio gjorde jag henne till viljes. N stack på innebandy och jag och C lekte picknick, åt lördagsgodis och dammtorkade med trasor. (Kul för hela familjen.) 

När N kom hem åt vi lunch och sen åkte vi till stan. Vi inhandlade kläder till C från olika ändar av skalan, såna som skyddar från kallt regn och stark sol. Vindbyxor och gul regnjacka för Luleås kalla vår (det snöade lapphanskar idag) och en lysande signalorange badklädsel och solhatt, inför utlandsresa.

Sen for vi till mina föräldrar och fikade och jag lekte med My little pony-hästar inklusive stall som efter överenskommelse med syrran har blivit mina. C badade badkar. 

Efter det gick vi i kärnfamiljen till ett kinahak och åt middag. Alla uppskattade mat och service.