Seriefestivalen, dag 1.

Hej blöggen! Vilken lång dag det har varit.
Jag vaknade ärligt talat redan vid fem, eftersom jag oroade mig för att missa Stockholms centralstation. Men festivalen gav energi. 

Med mina Plåstraprylar i DB:s monter och Tomas bok till försäljning av honom själv har moi mest haft roligt som konsument idag. Under de två timmarna jag delade monteransvaret med en annan dotterbolagare hann jag träffa två Plåstraläsare och signera tidningen, mycket värdefullt! Men vi var ju mycket mer än Plåstragrejer, kan man lugnt påstå.

Förra året då jag satt ensam vid eget bord fick jag utstå kissnödighet eftersom jag inte hade någon avbytare, men jag träffade och pratade med med många läsare. I år delar mina grejer plats med mängder av begåvade skapare som lyser och gnistrar och det märks att det blir svårare att synas. Fast Dotterbolaget har ju så många fördelar att det ändå är underbart att vara i deras monter.

SIS är så himla bra och rolig för mig som serietecknare att den största behållningen från 2014 kanske blir från föreläsningarna och alla mina köp om inte min egen försäljning.

Jag har hunnit prata med de där hemma innan C lade sig. Nu sitter jag i hotellrestaurangen, har ätit middag och är helt beredd att däcka på rummet.