Helgen.

Igår lördag började vi dagen med att fixa med trädgården, N klippte gräset och jag gick med grästrimmern. Det är roligt. Mycket på grund av att trimmern känns som ett stort vapen. Man känner sig särskilt badass när man pausar och vandrar fram till någon ny tuva med trimmern i händerna, studsandes mot låret, i stövlar.

Efter det gick vi och kollade in Luleå Pride varefter vi åkte och köpte plantjord. Sedan bar resan hemåt via livsmedelsaffären och en trevlig farbror som gav oss en krämbulle. 
Vi åt mellanmål ute. C åt krämen ur tre klyftor krämbulle. 

N satte jord i den sista pallkragen vi har tänkt odla i och jag stoppade ner frön av vanlig och gul morot, rädisa och gräslök.

Idag söndag besökte vi min farfar som fyller år och när vi kom hem fick jag den goda överraskningen att hela huset var nystädat, av oss eftersom vi gjort det innan vi åkte. Jag hade bara gått från en uppgift till en annan under förmiddagen och inte hunnit registrera det fina och rena.

Kommentarer