Malin sanningsbloggar.

Hej! När vi kom hem till Sverige i fredags kände jag tomhet och saknad. Jag tycker inte om vårt hus så mycket. Alltså, det är inget objektivt fel på det, bara mer att det är svennerenoverat enligt alla regler om häftigt svart. Det ligger också i ett villakvarter. När N åkte på 50-årsfest igår gick jag ut på hemnet och hittade en asskön liten gård med järnspis, som jag tänkte att vi kan flytta till istället. Skickade länken till N, innan jag kollat upp var stället låg, vilket visade sig vara på Merkurius. Det är i och för sig lite långt att pendla mellan Luleå och Merkurius, men om det finns något som är värt att lägga tid på så är det väl tid i bilen.
Nä. Fick en återuppväckt glädje över att bo inom lokaltrafiknätet.

En annan sanning är att min frisyr upplevs ful. 

Ja detta är ju sånt man kan grunna på istället för att det är både ett högerextremt och ett nazistiskt parti i Almedalen.