När andra ska läsa ens serier.

Till exempel på en fest där man inte känner så många och någon börjar skicka runt en tidning man har gjort.
"Åh, har du tecknat det här?" Och de tror, kanske pga 34-årig kvinna med harmlös utstrålning, att det är något FINT.
Och medan tidningen går laget runt kommer jag ihåg allt mer av innehållet av sex och pungskämt, men det är bara att hålla minen.

Kommentarer

Frida sa…
Jag älskar Plåstra och skulle stolt visa upp den på vilken fest som helst (om jag nu var på fester, men det är jag knappt aldrig) och skrytsamt säga: "JAG KÄNNER TECKNAREN! Hon har oturen att vara min svägerska!!!" - lägg till lite vilt viftande med armar och händer här - Pungskämten är ju dom bästa, som all under bältet humor är ;)
Malin sa…
Åh vad härligt Frida, jag vet ju att hos er är min humor alltid i rätt sällskap!