Duktighetsglowet.

Hej! Är lite orolig just nu för att N fortfarande (tjugo i tio på kvällen) ligger inne hos C, jag lider med honom då hon ej kan somna. Av någon anledning känner jag mig alltid lite skyldig då. Ett arv från då hon var mindre och vårt teamwork och förmågan att avlasta den andra var vardagens nödvändiga grund.

Well! Nu ska jag berätta vad jag har gjort idag. Jag har målat fönster i fyra timmar. Fönstren har nu ett acceptabelt skydd. Jag fattar inte varför, men jag har mått så himla bra den här senaste veckan. (Ett mysterium: semester, tid med de jag älskar, soligt sommarväder, hälsosamt utomhusarbete.) Nå, jag har inte haft en sån här strålande lycklig period på ett tag så det är underbart.
Vad annars? När fönstren var färdiga tog jag det lugnt/halvsomnade med C i soffan framför Dora utforskaren. C älskar det där programmet. Hon påstod idag att Dora och sidekicken Boots är hennes föräldrar. Serien är perfekt för en snart treåring, dock outhärdligt för en vuxen eftersom det är massa uppgifter och upprepningar och allting är supertydligt och pedagogiskt långsamt. Därför läste jag i min bok medan hon såg på teven.

N lagade fisk i foliepaket och på min begäran en massa grönsaker. Sen åkte vi en sväng ut till mina föräldrar och lånade deras släpvagn. När vi kom hem gick N och C och la sig och jag städade våra toaletter. Sedan fakturerade jag i företaget. Alltså! Är så duktig!

Nu har N kommit ut ur Cs sovrum och sitter med en skål cheese crunchers i soffan. Jag ska göra honom sällskap.

Kommentarer