Hey sluts!

Ännu en underbar dag. Okej att jag har premenstruellt syndrom, men det hindrar inte livsglädjen som sprutar ur körtlarna när man får
1. åka lång rutschkana
2. leka i bollhav
3. klättra i fantastiska lekställningar
4. allt detta är med TRE PERS MAN ÄLSKAR!

Idag var det "stökvarmt". Trettio grader. Jag och min syster möttes med våra tvååringar på Leos lekland. Jag kommer ihåg när jag kom in där första gången. Blev så lycklig över att det var ett ställe helt byggt för att släppa loss barn i. Du vet, när man har småungar är det alltid lite nervöst när de är i offentlig lokal eller hemma hos vänner eller släktingar eftersom det inte är specialanpassat för småungar, de river ut folks stickningar, springer in i vassa bordskanter etcetera. Men på leklandet är det meningen att barn ska springa omkring.

Eftersom det var en solklar stranddag idag var det nästintill tomt på Leos. Det kändes lyxigt. Jag vågar säga att både jag och min syster har barnasinnet kvar. Blev dock kränkt en gång på ett jobbfika när några pratade om såna lekland och sa att föräldrarna sitter i fiket och knappar på sina laptops och följande: "Jag tror såna där ställen mest är för föräldrarnas skull." Vad i hela helvette? Hur tror de att det är att ha med barn på Leos lekland egentligen, någon jävla egentid med kaffe och slösurf? Retroaktivt kränkt igen nu. Obs, är du ute efter att sitta och slappa medan ditt barn leker, vänd dig till din partner/en barnvakt som kan ta med barnet till Leos lekland medan du stannar hemma och brygger espresso. Om du däremot tycker det är skoj att hoppa studsmatta, åk med barnet till leklandet och ha asroligt.