Kitt alltså.

Vidareutveckling i vårt fönsterrenoveringsprojekt.
Igår smekte jag våra barskrapade fönsterramar, där rutorna hölls på plats av exponerade klamrar, och sa "Nu är våra fönster så nakna och sårbara som en nyfödd bebis."
N sa: "Kolla vilken konstig bula det har blivit på vattenslangen här under munstycket."
Sen packade vi ihop och gick och la oss.
I morse. Jag kommer upp. Hör ett konstigt ljud. Det visar sig att bulan på vattenslangen har exploderat. Vatten sprutar hejdlöst. Åt vilket håll sprutar det, nord, syd, väst eller fjöst? Ja, av alla riktningar här i vårt sköna universum sprutar vattnet rakt på ett fönster, rakt på ett bebisnaket kittlöst fönster sedan Gun vet hur många timmar.

Lyckligtvis var det typ 25 grader varmt i skuggan och det hela har väl torkat upp nu. Gud.

Nå, vi hämtade oss. Jag och C badade, sedan åkte vi alla tre till Återvinningsmarknaden och gav bort gamla möbler. Vi köpte också lite nya saker, blomkrukor, en golvlampa till C och så. Sen kom vi hem, vi flickor åt mat. N tog första arbetspasset, klippte gräset och kittade några fönster medan jag och C lekte och fixade i hennes rum. Sedan tog jag över och gjorde klart förberedelserna på de sista fyra fönstren. Nu är alla husets fönstergluggar redo för kitt och färg. Hurra!

Medan jag jobbade i kilt hade N långgrillat ett rimmat lammkött och serverade med färskpotatis och sallad, ja herregud. Kände mig rik när jag glufsade i mig den maten. Sen cyklade jag till Coop och hällde i mig en dricka.