Fortfarande.

Har nu varit sjuk i över en vecka och har fortfarande mycket ont i halsen.
Detta har lett till:
Jag gråter en uppgiven, ursprunglig gråt när jag t.ex. ser på Lejonkungen.
Jag är helt perspektivlös. Såg på Torka aldrig tårar utan handskar en av sjukdagarna. Försökte sätta detta i perspektiv till min egen situation, ba jag har det så bra, jag har ju inte HIV. I nästa sekund: ingen kan förstå hur det är att vara så här f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t sjuk.
Jag har börjat inleda tankar med "OM jag blir frisk från det här..."
Jag vaknade inatt av ontet, satt i sängen i väntan på att Ipren skulle lindra, oförmögen att ens googla på halsbölder.
Men. Nyss när jag plockade av från bordet hade C och N brottningsmatch i kökssoffan och båda skrattade högt. Jag grät av rörelse och tänkte ädelt att min familj gör mig frisk, fastän jag är sjuk. Sen finns ju även Alec Baldwin. 

Kommentarer

Frida sa…
Är i samma båt. Varit sjuk i över en vecka, ont i halsen, ögoninflammation och hostan från Hades :(
Malin sa…
Nej men! Det är precis som N med ögoninflammation också! Sån seg sjuka detta! Må våra immunförsvar segra snart.
Frida sa…
Börjar sakta men säker att känna mig mer levande än halvdöd :) Ögonen både ser och känns mycket bättre, jag köpte en sån där smörjande salva på apoteket och den funkar finfint :)