Jag och kroppen.

Fyra exempel på vår relation.

1. I ett kompisförhållande upplever jag det inte som naturligt att vara nakna ihop med varandra, sova i samma säng, etcetera.

2. Min dotter bad ikväll om att bli kliad på ryggen när hon skulle sova. Medan jag kliade kom jag på att det där är en grej som fler gör, jag har läst redogörelser för hur folks pojkvän "kliar och kittlar på ryggen" tills folk somnar. Det har jag aldrig varit med om eller medvetet längtat efter. Är dock jätteglad att jag får klia dottern!

3. Jag kan som sagt inte tänka mig att ta emot massage av främlingar, men om en familjemedlem gör det känns det toppen.

4. När jag och N nyss hade träffats tog han med mig till sitt föräldrahem. Hans farsa låg i soffan i bara kalsingarna när vi kom in. "Hej" sa N och sen skulle han gå och fixa någonting. Jag satt väl på kanten av soffan, stel i ryggen som en grevinna med händerna knäppta, oförmögen att agera naturligt.

Kommentarer

Frida sa…
Hahaha det låter som pappa i ett nötskal XD