Fem i nio.

Då Gudrun dissade mig (Gudrun Sjödén, alltså) genom att den blå manchesterbyxan med "extra komfort för alla stjärtar" var slut och jag, kors i taket, inte somnade hos barnet denna afton, känner jag mig öppen för att klicka hem någonting ikväll. Ligger här viftandes på ögonbrynen åt internet, liksom. (Ligger? Sitter på en pall.)

Har i största allmänhet ett stort sug efter unn just nu. Vill gärna ha mera helg, chokladbollar och liknande. Igår vid 13-tiden:
"Vad härligt med fredag. Nämen, det är ju tisdag."
Igår vid 15.30:
"Åh vad skönt att det är helg. Nämen, hallå, det är tisdag."

Jag känner för övrigt att det finns någon slags diffus mysig komik i annonser som innehåller både uttrycket "tips och trix" och "kropp och knopp".

Nej men, klockan är blott fem i nio, livet är nu, te, mackor, vad som helst kan hända.

Kommentarer