Vad jag gillade med helgen:

Det kändes lugnt. Vi lagade mat tillsammans, jag och den lilla alltså. Jag marinerade tofu. På söndagen gjorde N Lotta Lundgrens svartbönschili med mörk choklad som enligt receptet skulle vara "ful och hatad av barn". Det sista stämde, men jag tyckte att den var ofattbart tilldragande i utseendet. Goth.
Så det råkade bli en helvegetarisk vecka bara sådär och det var ju för övrigt kul.
Barnet har börjat bära omkring på en träpall som hon använder för att ta sig upp till där det intressanta händer. Vi målade. Jag försvann som vanligt in i mitt Skapande och när C började kladda med färg blev jag arg. Men hon vill inte måla för sig själv, hon vill att det ska vara ett umgänge.

Jag och C lekte doktor. Vi turades om och när jag var patient frågade hon om jag hade ont i munnen, näsan, ögonen och öronen och satte i tur och ordning plåster på alla ställena.

Kommentarer