Annat som jag inte har nämnt.

Det var ju den där veckan som bestod av att trevliga människor bjöd mig på sushi. Dessa var N och min mor. (Omärklig övergång ) Jag gillar tydligen sushi, för igår föreslog jag Kojis som lunchställe när jag och en kompis gick för att diskutera yrkeslivet som illustratör och om man skulle kunna göra något roligt tillsammans.

En grej som framkom är att jag inte har någon koll på illustrationsbranschen. Alltså folket i den branschen menar jag, eller något kring utvecklingen de senaste tio åren än helt översiktligt kring prissättningen. Jag ju tagit uppdrag som illustratör när de har kommit till mig, men jag har tydligen alltid sett mig som främst en serietecknare och idag finns hela min kunskap om att jobba med att teckna i avsnittet seriebranschen.

Det här var ju jättespännande, för nu är jag sugen på att utveckla mig som illustratör och få veta mera.

Kommentarer