Hem och trädgård.

När vi köpte huset och nån frågade "kommer ni att vara såna som har fin ordning på tomten då eller?" och jag ba, ja, såklart.

Jag ska bara berätta att sånt kan man kanske inte svara på i förväg. Men, jag har upptäckt ett sätt att avgöra saken för dig som ännu inte är där.

Är du på väg att köpa hus? Ja? Är du en sån som
- klipper håret ofta hos frisör, eller jämt har långt hår för att du av någon anledning inte kommer till skott med frisörtiden?
- blir det städat hos dig lite grann då och då, ofta i ett duttande och frekvent fejande, ELLER i ett stort panikartat pådrag varannan vecka?
- är ditt barn välfriserat eller har det alltsom oftast för lång lugg?

DITT BARNS LUGG är din gräsmatta. Det är en exakt översättning. Om du har svårt att hålla efter hår så kommer det inte att bli någon fart i dig när det kommer till gräsmattor heller. Dessa, gräsmattorna alltså, kommer att växa, medan du pysslar med annat. De kommer ofta att ha en vildvuxen look. Och rabatter? Dessa kommer att vara lika negligerade som dammtussarna under din soffa är eller inte är. Pallkragarna med nyttoväxter kommer att tas om hand om lika ofta som du filar fötterna.

Kommentarer