Vad har hänt annars då?

Njäh.
Vårt nya tak är färdigt. Ett tips: skriv ett sånt där kontrakt med hantverkarna innan ni ska bygga något. Det gjorde vi och det var himla bra när det visade sig att de använt andra (billigare) material än vad som stod i ritningen när de byggde taket. Det berodde på ett missförstånd och vi är jättenöjda med hur firman hanterade det, genom att dra av en summa på fakturan. Men det var skönt att ha allting skriftligt.

Det regnar mycket idag, jag hade paraply till jobbet.

Jag känner mig ofta lycklig och tillfreds med livet. Frågade N om han märkt någon skillnad på mitt humör sedan jag gick ner i arbetstid, han sa ja, när han kommer hem om dagarna brukar jag uppvisa tecken på bristande tålamod efter att ha varit så länge med C. Nu har jag i alla fall berättat att jag är tillfreds och nöjd.

Kommentarer