Googlar winx club sexist

Härom kvällen när jag och C låg och såg film på paddan blev det slut på underbara My little pony och Netflix föreslog något som hette Winx club. Okej, för att hitta något annat sammanhang där flickor blir lika sexualiserade måste man bege sig till ett red light district. Jag ba... men varför är brösten framme när de har festklänning samt varför visas rumpan underifrån när de sätter sig på en moppe så att de svällande skinkorna skjuts rätt in i nyllet på en? Varför står de sådär, hela tiden? Tacka vet jag ponnysarna.Kommentarer

JennyB sa…
Jag är nästan hundra på att Winx kokades ihop i ett försök att åka snålskjuts på W.I.T.C.H, som var jättepoppis bland tweenflickor för typ tolv år sen. Men att Winx är blaskigare och unknare. Lanseras den verkligen mot små barn? Urk. :/
Malin sa…
Aha! Ha ha, vad fult. Ba, vi gör något med ett nästan likadant namn...
Jag vet inte, men Netflix tyckte att my little pony-fans kunde titta på Winx club iallafall. I 3D.