Inbrottstjuv, var god följ min blogg så att du inte kommer när jag är hemma.

Igår morse hade N hittat spår i snön på vår gård, de gick fram till ytterdörren och till garagedörren. Där hade någon varit och känt, antar jag. Det hände även förra vintern. Vi kollar nu på larm. Jag tittar också på utebelysning med rörelsedetektor. Jag skulle vilja att när någon kommer in på vår gård möts de av ett bländande sken, följt av att de ramlar ned i en grop med vässade pålar. "Kan ni hjälpa mig med det? "(I telefon med Securitas.)

Kommentarer

Hanna sa…
Förlåt men får så mycket http://mama-static-cdn.bonnierdigitalservices.se/scaled/638x346/Global/Mama/Bilder/2014/02/barn-tv/barntv_kommandoran.png?h=2f5c902d46fac703e58b8e73a0a5f57d av detta.

Såg dig i Mersmak, snyggt jobbat!
Malin sa…
Är det kommandoran? :D
Tack, vad kul att du såg det!