Rolig lunch med N i fredags.

Satt väl och tänkte på skägg.
Vi åt på Nordansmak som är Luleås finaste ekobutik/servering. Kollade på det vackra folket som gillar miljön.
Ett och annat spretigt skägg där.

Jag har en speciell relation till skägg. Ända sedan min mamma förklarade att jag aldrig kommer att bli en gammal gubbe (trodde att jag kunde bli vad jag ville då jag var i småbarnsåren) har jag inom mig burit en kryptisk längtan efter ett långt, vitt skägg. Eller en fräsig mustasch. Jag har alltså skäggavund. (Har dock aldrig känt av penisvarianten.) Får lösa detta med en kväll som Gandalf på nästa maskerad.

Då jag tycker mycket om vissa typer av skägg är det lite lustigt vilka känslor andra sorters skägg kan ge upphov till hos mig. Till exempel är jag fäst vid helskägg som INTE FÅR VARA FÖR LÅNGT, se exempelvis Christer i P3 som han ser ut nu för tiden eller Alexander Bard. Kombinera det långa skägget med rakat huvud och jag blir skräckslagen.
Jag antar att de långa, ovårdade skäggen är något som helt enkelt var en naturlig utveckling när skägg blev populärt i hipsterkretsar.

Tänkt upprepade gånger senaste fem minuterna: vad i h-vete skriver du?

#marknadsföring #personligtvarumärke
#skäggavund


Kommentarer

L sa…
Du vet, det är inlägg som detta som är en av anledningarna till att jag brukar läsa din blogg... :_D