Total spoiler av en film som hette typ Helltrain.

Den hette Snowpiercer. Och jag kommer att såga den i sin helhet, så håll i dig!

Filmen utspelade sig på ett tåg som innehöll samtliga levande människor på jorden. De åkte i ett tåg som gick jorden runt och hade gjort det i typ hundra år.
De hade en jättefascistisk samhällsordning där inne.
Filmen var jättedum. Bara en sån sak som att alla var helt besatta av att LOKET skulle fortsätta funka när spåret, som gick över berg och dalar runt hela planeten inte hade något som helst underhåll. Man behöver bara bo i la Suede för att fnissa åt att tåget aldrig gjorde en enda försening.

Att mänskligheten satt i den här tågsituationen berodde på att
1. klimatförändringarna
2. sen hade någon försökt hejda klimatförändringarna med ett nedkylningsmedel som gick för långt
3. och hela världen frös till is istället, det blev så kallt att alla djur och människor dog utom de som satt på tåget.

Folket i vagnarna längst bak gjorde nån slags revolt och började röra sig framåt genom alla vagnar. Det var som att rätt mycket fattades på tåget. Ba, inga vagnar där folk bodde, ingenstans där saker tillverkades etc. Det var typ, vagn 1, en skola, vagn 2, en restaurang. Och så kom de till vagnen där maten för fattiga tillverkades. Det var proteinkakor som alla hade hållit på att äta. När de fick se vad maten gjordes av blev de spyfärdiga. Det var insekter.
Jag ba... Men herregud vad lättad jag blir, jag trodde att de hade ätit sina egna döda! Alltså, vad trodde folket? De bodde på ett tåg där jordens samtliga hopskrapade levande varelser fanns kvar.

Ja ja. Sen blev det ett moraliskt bryderi när det visade sig att en liten fattig unge måste sitta och knöla in handen på ett särskilt ställe i motorn för att tåget skulle fortsätta att funka. Lyckligtvis slapp folket ta ställning till detta dilemma, när en isbjörn tultade förbi utanför fönstret. Då visade det sig att trots att en kille hade fått armen avfrusen genom ett hål i väggen som ett straff tidigare samma dag, så hade klimatet sedan dess mildrats så pass att isbjörnar hunnit evolvera.

Thank you, Hollywood!