Helgen.

Förutom att prata om politik har vi gjort följande i helgen.

På lördag åkte vi till biblioteket i stan. Där finns det en mysgrotta för barn med kuddar och målningar av spöken. C tycker mycket om den. Vi lånade tio bilderböcker och sen gick vi och lördagsfikade. C valde en chokladkaka med vispgrädde. I slutet av kakan hade så mycket vipp kommit in i rumpan att hon nästan inte kunde äta kakan, som hon for omkring i stolen. Det blev hennes lördagsgodis.

Kvällen var jobbig, eftersom C inte somnade. Det är så att hon provocerar och håller igång i sängen. Jag börjar uppleva att min närvaro stör hennes insomning istället för tvärt om. När klockan var 22 och jag kom ut från hennes rum la jag mig på golvet och skrek i en kudde.

På söndagens morgon kände jag mig ur fas och hade ett behov av att göra en sak åt gången. Att läsa tidningen, lyssna på skrikandet i P3 samt prata med man och barn gick inte. Jag tyckte dagen artade sig att bli tråkig. Det blev bättre när jag och C tvingade oss ut i halkan. Jag bar den uppskattade gåvan broddar, som jag fått av N. Vi såg dagsljus och handlade mat. På vägen hem ringde min mamma. Hon och pappa kom till oss och vi grillade korv och drack varm dryck på gården. Sen lekte C med sin mormor hur länge som helst. N gjorde pizza och vi åt tillsammans.

På kvällen tänkte jag klicka hem några julklappar men det slutade med att jag satt och la in t-shirts i vuxenstorlek med My little pony-motiv i varukorgar som jag bara stängde ner.
Medan N jobbade på att få C att stanna i sängen såg jag på Agenda. Följande är nytt: Statsministern har svårt att se sig i en regering tillsammans med moderaterna. Gustav Fridolin och Annie Lööf har pratat om sin respektive POLITIK. Hurra för det.

När N kom ut från Cs rum klockan 22 la han sig inte på golvet, han satte sig i soffan och så såg vi på Saturday Night Live.

Kommentarer