Helgens dag och kväll.

Igår steg vi upp sent och sen hade vi en kul dag. Vi gick på skyltsöndag och fick middag hos mina föräldrar. Cs kusiner var där och allihopa lekte som illrar.

På kvällen när vi skulle sova var C så himla pigg och låg och busade i sängen.
Jag hade fått ett tips av en oändligt smart person om att lyssna på ljudbok under långa tråkiga barnsövningar. Det gjorde jag och det är klart att det gjorde det hela mycket mer spännande. Men det var samtidigt svårare att hålla reda på barnet då jag var koncentrerad på annat. Hon var nämligen mycket rörlig, försvann titt som tätt, kröp ur sängen, hamnade på eget bevåg framför spegeln etcetera.
Det var när jag tände lampan för femte gången för att hitta henne och såg att klockan var 21.45 som jag blev helt galen. N fick ta över det hela. Jag lugnade mig med hushållsarbete och kände ilskan förvandlas till dåligt samvete. N kom ut och visade mig att han köpt en flaska Mariestad till mig när han storhandlade. Jag blev rörd och kände mig oförtjänt av detta. Sen satt vi och tryckte i oss hushållsost till klockan tolv. Hör N inom mig: "Hur vågar du dra ned mig i din solkiga hushållsost! Jag åt en rökig manchego!"

Kommentarer