I helgen 2

Sen städade vi. Det var så jädra härligt. Ursäkta, men trivselfaktorn gick upp till max efter det.
På min systers initiativ åkte vi sedan till mina föräldrar där barn såväl som morförälder lekte med varandra under festliga former.

På kvällen åkte N på julfest med jobbet. Jag och C hade en kväll som eh, var mysig. Alltså, en del av kvällen var mysig. Vi såg på film och åt chips och jag lät henne leka till klockan 21, det var mysigt. Sedan skulle vi lägga oss och då kände jag väl att jag tappat kontrollen över situationen en aning. Hon var ju otrött och var vaken till halv elva. Då somnade jag med.

I söndags lallade vi omkring hemma och hade det soft. Det låg lite snö på backen så jag och C gick ut och åkte bobby [sic]. Sen drack vi varm choklad med vispgrädde och kurade ihop oss framför brasan, nä skoja bara.

Kommentarer