I helgen.

I fredags var jag på tack och hej-middag med min arbetsgrupp på kontoret. Om två veckor upphör nämligen min arbetsplats då vi omorganiserar. Jag ska börja jobba på ett nytt kontor istället. Lyckligtvis känns allt det här bra för mig. Arbetsuppgifterna och människorna på mitt nya jobb verkar mycket trevliga. Ändock är det ju slutet på en era då min nuvarande organisation går i graven och gruppen splittras. Jag tröstade mig med renfilé och pepsi.

Lördagen var härlig. Det var luciadagen. N påminde mig om att jag har lussat för honom varje morgon den 13 december sedan vi träffades. För tre år sedan fick jag ju sällskap i form av C. Och jag bedömer årets Luciatåg som bästa någonsin. 
C hade önskat sig en stjärngossestrut och vi hade repat sångerna. Jag var tomte. Vi kom in med glögg samt ischoklad och sjöng Blinka lilla stjärna tillsammans.

Nej nu måste jag ha te.