Syskonfrågan.

Som du kanske har lagt märke till har vi inte skaffat något andra barn ännu. Det var ju så att vi hade blivit exalterade över idén båda två härom våren. Jag tror jag skrev att vi skulle bygga ett tak på huset innan vi gjorde slag i saken. Jamen nu har vi ju ett tak, men.

Resumé:
Mina tvivel kom tillbaka på grund av riskerna för barnet.
Jag var stressad över att bestämma mig.
Min stress gick över då en vän sa att jag är "ung". Jag ba är jag UNG? Jamen dåså, hakuna matata, det blir som det blir om det blir!
I söndags sa jag: "Jag vill ha ett barn till, men jag vill inte vara gravid."
Hur lösa? Ju mer jag tänkte på det desto mer kommer tvivlen tillbaka.
Så jag ba, jag är ung, hakuna matata! Det blir som det blir om det blir.

Kommentarer

Unknown sa…
Hear hear! Jag vill oxå ha barn men gärna slippa graviditet och oron. Hade gärna varit snabb-preggo på ca 3 veckor och sen färdig för leverans. Eller att sambon kunde vara lite gravid den här gången...
Malin sa…
Jag fick också den där tanken i jämställdhetens namn - vardagsbesvikelsen när man ba, nej, vi kan ju inte turas om att vara gravida.
Tjorvig grej detta.