Vi har jullov.

Statusuppdatering om Cs hälsa: den är god.
Sedan vi blev jullediga har vi i princip inte gjort någonting jobbigt. Det har varit jättekallt och vi har varit inomhus.

Idag städade jag i arbetsrummet och när N såg hur rent mitt skrivbord var sa han att det kändes lite kusligt. Sen dammsög jag i huset, torkade av i toaletterna och gormade lite. N satt och gjorde en lista över saker vi behöver/vill fixa med huset under 2015. (Det är absolut skillnad på behöver och vill. Tyvärr måste båda typerna finnas med på listan.)

Senare på dagen kom min vän Cissi och hälsade på. Det var jätteroligt att se henne igen. Särskilt som hon är havande (vad är det för jädra ord?) med sitt första barn. Vi drack te och åt nötter och sedan stannade hon på middag.

Midvintern har ju passerat nu och vi är på väg mot ljusare tider. Igår gick jag och C ut mitt på dagen medan det var ljust, vi gick två varv runt huset och stirrade mot himlen. Jag tycker att det har blivit en skillnad efter vintersolståndet, nämligen att himlen är blå när det är ljust. Snart är det något som jag verkligen gillar: VÅR.

Kommentarer