2015.

Nyårsmiddag.
Vi firade nyårsaftonen på tre. Det vankades tapas till middag. Vi lät C vara uppe så länge hon ville, med tanke på hennes dygnsrytm samt att det var nyår. Klockan 21.40 sa hon: "Jag är trött." Jag blev varm eftersom jag aldrig hört dessa ord förut. Hon och jag la oss och jag kom ut från sovrummet klockan 23.00. Då såg jag och N på historieätarna från 30-talet tills klockan var fem i tolv, varpå vi slog över till Loa Falkman. Vi skålade i en flaska bubbel som vi jobbat på under kvällen för att inte behöva halsa i oss allting efter tolvslaget.

Förra året dundrade det som kriget och blixtrade som ett stroboskopljus utanför fönstren med alla fyrverkerier. Vi hade stålsatt oss för en repris, men lyckligtvis var det lite lugnare den här gången.

Jag har inga förhoppningar inför 2015, alltså, jag upplever inte att det här nya året kommer att vara "något speciellt". Min mor håller med, 2015 är ett pula på-år. Jag blir lite uppeppad av att jag och N har döpt det till tvåtusen no bullshit femton.

Kommentarer