Receptsajter.

Du vet när jag googlar ett recept, exempelvis kålsoppa, och jag får ett resultat där det står kålsoppa. Då klickar jag på länken, i hopp om att få se en instruktion om hur jag lagar kålsoppa. Men, ibland händer det ju inte så, utan en massa rutor med olika recept där kål alternativt soppa kanske är en av ingredienserna dyker upp. Du på receptsajten, varför gör du så här mot mig? Tänker du att jag googlar recept i godan ro, med en kopp te bredvid mig framför min 32-tums widescreenskärm där jag har lust och intresse att forska bland tjogtals matrecept? Det har blivit ett missförstånd, så är det inte. Jag googlar recept via mobilen klockan halv fem samtidigt som en treåring drar mig i armarna och en speedad version av Jag är lapp och jag har mina renar spelas på en keyboard. Om jag ändå navigerar din sajt och tror mig hitta en duglig kålsoppa och klickar på den länken... ja, då vill jag minst av allt... att det ska komma upp en käck ruta där det står "VILL DU LÄSA HELA RECEPTET? BLI MEDLEM" 11111JI0EU2390+185432PQJFDKLSJF DKLWJFLKD

Jag lyssnade en gång på en föredragshållare som sa att tråkiga organisationer som banker borde göra sina hemsidor mer intressanta genom att göra typ låneansökan via nätet till ett spel där man måste klara banor eller nåt sånt för att få skicka in den. Antecknade i mitt block: "Hon är galen."