Senaste dagarna.

Jag har gjort klart layouten och omslaget till Plåstra 2. Kvar är att göra lite roligt extramaterial.
Att jobba hemifrån är speciellt. När jag lämnat barnet på förskola i tisdags och kom in i huset slogs jag av hur tyst det var. Jag ställde mig och lyssnade på det. Jag tycker ju om att vara själv, men ta mig tusan om jag inte har blivit tillvand vid sällskap, åtminstone vid fikat, under fem år i kontorsmiljö. När jag är helt själv finns det liksom inget som sätter gränser och ramar, jag kan göra saker på konstiga tider, äta en paj klockan 10, börja sjunga visor redan vid lunch eller vad som helst.

Jag har i alla fall kommit fram till att jag är stolt över den här boken. Om jag bara lyckas undvika katastrofala feltryck på omslaget (typ att det skulle stå PENIS istället för Plåstra när boken kommer från tryckeriet) finns det ingen hejd för min lust att marknadsföra den. Eller förresten, jag hejdar inte även om den heter Penis.