Sova drömma sömna.

Det här med att somna och sova med barn, förresten. Förut kändes ju det som en sån skändning av min fritid att slösa bort en kväll på sömn, men sen några månader tycker jag nästan inte att det finns nåt bättre än att sova hela natten med ungen. Bara ge upp. Det är bra för humöret (spelar ingen roll hur lång läggningen blir), bra för humöret (om jag är pigg är jag gladare), hjärnan och hälsan. Som vuxen har jag aldrig lagt mig före nio frivilligt, men jag har upptäckt att det bildas en slags supereffekt av att ha sovit mer än åtta timmar två nätter i rad. Kvällarna då jag lägger C är ju de enda nätterna då jag får den sömn jag egentligen behöver. Nu har jag hållit på med momsdeklarationen i två kvällar och fått lägga mig typ vid midnatt. Det är ju ej coolt. Ikväll ska jag få säga gonatt till världen vid 20-snåret med C. Jag ser fram emot det.