Kära dagbok!

Det är lördag. Jag sitter i soffan. 
Vi steg upp vid halv åtta idag. Jag kände mig lite krasslig. Jag och C såg på film, My little pony, Equestria girls. Den handlar om hur Twilight åker genom en portal till en värld där hon blir människa. Sen lekte vi lite. N åkte på bandy. När han kom hem städade vi huset. 
Det var ruskväder så efter stökeriet föreslog N en film igen, Askungen 2. De hade inte ritat in hennes näsa, men okej. Jag somnade och fick sova lite i sängen medan N lagade mat och C lekte. Det var jätteskönt. Vi käkade lasagne med aubergine och zucchini, hur gott som helst. Sen hade N gjort en kladdkaka med jordnötter som enligt samtliga i familjen var mycket bra. 
Efter maten duschade jag och klippte håret, med frisörkniven alltså. Jag lär mig mer om hur jag ska använda detta överdrivet vassa redskap för varje gång. 
Jag och C gick och la oss. Hon funderade under läggningen på om det är nåt fel på henne för att hon inte kan somna. Är hon kanske lite sjuk? Jag försäkrade henne om att det inte är något fel. Och att hon inte behöver oroa sig för någon tiger så länge jag är där.

Nu slöser jag på SNL medan N ligger och spelar typ baldurs gate på surfplattan.