Kära dagbok!

Det är lördag kväll. Idag skulle N på bandy, men det blev inställt. Vi var hemma istället och svor över samhällsfrågor/tekniska problem. C petade upp modellera i näsan. Efter lunch åkte vi på turné till olika bygg- och inredningsbutiker och plockade upp färgprover, tittade hur rutigt ett köksgolv kan vara och kände på små snuttar av heltäckningsmattor. Vi har en hel del projekt planerade för huset i år, vi ska fixa och måla fasaden till exempel och vill gärna göra något roligt också för att inte säcka ihop (därav intresset för köksgolv). Att ha hus... Gud.

Efter rekognosceringen åkte vi till Cissi och fick dricka te och kolla på hennes bebis en gång till. Hon var så liten och fin. Jag doftade på henne. Kände ingen odör.

Vi handlade valnötsolja och quornfärs och N gjorde tortillas. Valnötsoljan får vi väl använda nån annan gång.

När C hade somnat pratade vi om planering och grejer. Det är svårt. Det slutade med att vi rensade ur två garderober med barnkläder medan vi lyssnade på Det politiska spelet. Nu har N gått och lagt sig och jag ville se nåt "dumt" (en komedi med Kristen Wiig) och dricka en folköl, så det är alltså vad jag gör.