Lapp.

Hej N, vi har ju inte hunnit prata så mycket i veckan pga att jag dö-sover varannan kväll från kl. 19.30, samt att du dö-sover de övriga kvällarna, förutom de då vi utav någon anledning har ett himla Aktivt liv??! What the, eller hur? Jag vill bara säga att jag som gillar att slöa inte förstår hur det går till att jag nu har barn, hus, anställning, förlagsverksamhet och styrelseuppdrag. Och du med, minus förlaget då, eller åtminstone ägarskapet av det. Inte konstigt att du måste ligga och viska om kommunikationsstrategier klockan 23.30 den enda kvällen vi hamnat i samma rum utan barn emellan. Men nu var det inte det, utan jag tänkte bara ta det här tillfället i akt att berätta att om jag inte blir tokdissad av en kursansvarig så kommer jag att söka ett kreativt friår på serieskolan som ligger någonstans i Sverige. Jag tänker att det inte spelar så stor roll var skolan ligger, för jag kommer ändå att jobba från vår villa.
Jag vet inte, jag söker. Ha det så kul ikväll, jag och C ska äta chips.
Puss!