På g.

Det är mycket på gång i livet. Tycker jag? På kontoret har jag en rätt skön vecka hittills, vilket är skönt efter en intensiv period.

Det är ju en omröstning som pågår om ny serie i Norran. Plåstra leder för tillfället. Jag håller tummarna!

Jag hade tänkt mig att skicka min nya bok till tryckeriet i slutet av veckan. Det blir en bok i färg. Jag vågar ju inte lova något, men jag hoppas på inga tryckfel på omslaget den här gången. (Lägger ribban där.)

Igår var hela familjen på vegetariskt matlag och lagade... gabo gabo? Det var något med massor av krispiga grönsaker i olika skålar, en sås med chili och jordnötssmet och så någon slags tofu till. Alla gillade det, eller liksom: alla, även barn, gillade något i det. Det är bra, va?

Idag fyller N år, hurra! Vi ska ha kalas ikväll hemma genom att bjuda på middag och sedan glasstårta, som födelsedagsbarnet har lagat. Jag och C ska pynta och blåsa ballonger.