Vi har

varit i Malå och haft påsk. Det var jättefint. Vi bodde hos Ns pappa och hans familj och upplevde skillnaderna mellan Luleå och Malå. Säga vad man vill, men det är en fantastisk bygd. Barn kan leka utomhus, naturens skönhet finns överallt, samhället är underbart litet och retro och påminner om typ staden i teveserien Pippi Långstrump.
Jag diktade en liten ironisk visa: Malå, där starkölen flödar som vatten, Malå där stökiga grannen sköt katten.
Den är högst orättvis. Typiskt mig att inte kunna hålla inne med den i alla fall på grund av att den var rolig.

Under helgen skickade jag boken till tryckeriet. Jag har nu dialog med dem för att få till allting rätt. Det är alltså de som är måna om att allt ska bli bra i trycket. Jag fick följande meddelande innan jag skickade in filen: "Oroa dig inte. Vi säger till om något behöver ändras."
Oroa dig inte. Jag gillar det. Den här gången trycker jag utomlands, men har valt ett tryckeri som jag har förmånen att kommunicera med på svenska. Jag hade varit jättenervös för att säga inlaga på engelska.