Häck.

Det har regnat och regnat. Och regnat. Men idag skiner solen och alla löven på vår rönnhäck hade slagit ut.

Våran häck är så hög. Jag skriver det här för att jag måste bearbeta det. Den kan ju vara tre meter hög. Och jag älskar den såklart, för att det tar emot att tukta naturen och jag tycker det är härligt med en hög och levande grönskande häck.

Jag har dock accepterat att för grannsämjan måste den här häcken klippas ned. Häcken går mot våra grannars tomt, inte mot vägen. Jag har inte träffat på någon granne utomhus att prata med detta om, men jag skulle vilja kunna ta upp det och göra det känt, att vi faktiskt har tänkt klippa ned häcken nu. Vadå, ska jag ringa på hos dom eller? Och prata häck?

N och en av grannparen menar att häcken bör klippas ner till 30 centimeters höjd. Det andra grannparet har vi inte pratat med. Man måste väl stämma av... *kliar sig förvirrat*

#villaliv