Har inte hunnit öppna mindfulnessappen en enda gång.

Boken är nu släppt och under en ljuvlig stund var det som att vandra på moln, men jag upptäcker att det fortfarande är rätt intensivt. Kolla det här:

* Fortfarande heltidsjobb med kommunikation
* Håller på med styrelsearbete och planering av events med MP Norrbotten
* På lördag, bokförsäljning på mässa  i Skellefteå och scensamtal om Plåstra
* Illustrationsuppdrag med deadline på måndag
* Bloggar istället för att ta fikarast

Alltså, jag tror jag får acceptera att jag har för mycket att göra just nu. Hur ska jag göra för att det här lille livet ska gå ihop? Jag tror jag tar sikte på semestern. I höst får det bli lugnare. Och jag ska komma ihåg en sak: Jag är inte skyldig någon någonting, förutom min arbetsgivare som betalar mig lön. Saker jag gör för noll pengar, ideellt, det kan ingen göra annat än att klappa händerna åt mig för. Jag är så fin. En annan tanke är att säga nej till sånt som är underbart roligt och utvecklande för att jag inte hinner. Ska ha det i rockärmen.

Igår stack jag från jobbet klockan femton och fick fara och träffa min dotter för första gången på tre dagar. Jag blev så glad, hon var så glad och hon är så himla härlig! Hade lunchat med N också, en mycket trevlig person.

Jag drack av eget fritt val inte en droppe alkohol under mässhelgen i Stockholm och det kändes väldigt bra. Hade dock planerat att slappna av i soffan med N igår med en folköl, men däckade i barnets säng för natten istället. Det är en sak jag inte prioriterar bort, sömnen.