Rik och glad.

Hej bloggen! Jag är på gott humör. Har trallat.

Men livet är inte utan dramatik, ska du veta. I helgen var jag på styrelsemöte med Miljöpartiet medan N som en sann kämpe arrangerade en gratis cykelverkstad på Storgatan. Kämpestatusen fick han på grund av vädret, vilket var 1 plusgrad med ösregn som så småningom övergick i snö. Kära Gun.
(Det var också stadsmara samma dag där folk intet ont anandes hade kutat ut i shorts. Stackare.)

I alla fall. Vad gör man inte för att rädda världen?
Efter våra umbäranden gick vi till mina föräldrar. De hade barnvaktat C medan vi var upptagna. Vi bjöd in oss själva på middag.

Dagen efter var det äntligen målarväder. Jag grundmålade 39 brädor. På kvällen somnade jag lycklig. Det var dock nåt konstigt med Ns fejs. Han var svullen på ena sidan av ansiktet. Natten till idag väckte han mig och var svullnare än nånsin och berättade att han tänkte uppsöka en läkare under dagen. Det gjorde han och det visade sig att han hade någon slags massiva problem med en tandrot som han fick operera under dagen. Det positiva är att tandläkaren var förvånad att N inte haft "fruktansvärda smärtor".

Jag har ju jobbat etcetera. På kvällen lekte jag med C. Vi lekte picknick. Jag älskar den ungen, hon är bäst. Hon är jätterolig. Igår när jag frågade vad hon ville ha för kvällsfika sa hon "lax och potatis". Bara en sån sak. Jag är så rik.