Recensioner: Plåstra 2, den ännu bättre boken.

Här kommer några av de finaste omdömen och recensioner som Plåstra 2 har fått:

"Vore jag inte lyckligt gift redan, och det alls gick att gifta sig med seriefigurer, så vore Plåstra den första att vända sig till, för vem vill inte umgås så ofta det går med den roligaste kvinnan i världen?" – Jerker Nilsson

”Det obönhörligt glada humöret och anarkismen är absolut det bästa med serien; jag vet aldrig vad nästa stripp kommer handla om eller vad Plåstra kommer utsättas för.” – Simon Wigsell, serienytt.se

”Redan på sidan 9 skrattade jag så tårarna och kaffet sprutade, och jag kom på mig själv med att smuggla med albumet till jobbet för att kunna läsa den medan jag låtsades rätta nationella prov.” – Charlie Lundström

”Det är vardaglig humor med en rejäl dos absurditet. […] Det är, som jag skrev ovan, roligt nästan hela tiden. Rekommenderas.” – seriebibliotekarien.com

"Mer Plåstra åt svenska folket! [...] Detta album lär bli en klassiker här hemma, som troligen kommer att dras fram när man behöver ett gott skratt. För allvarligt talat, detta är humor på hög nivå, med hög igenkänningsfaktor, samt väldigt charmigt tecknade karaktärer." – Linda Simonsson

Sagt om Plåstra och mig:

”Plåstra är Sveriges roligaste serie.” – Tony Cronstam

”Malin Svedjeholm is someone I would gladly give the award Swedish cartoonist most deserving wider recognition.” – Fredrik Strömberg, ordförande Seriefrämjandet