Sluta svära.

Jag kom på att jag ville sluta svära av två anledningar, dels för att skona mitt barns öron och dels för att jag faktiskt blir på sämre humör av att svära. Får liksom en skjuts att bli mer förbannad när jag häver ur mig otidigheterna. För att motivera mig startade jag ett bankkonto som heter Svärkontot. Där finns nu 960 kronor, 20 kronor för varje svärord jag har uttalat sen vi öppnade kontot för kanske två månader sen. Det betyder att jag har svurit 48 gånger sen dess, absolut mest i början, för det blev ju så dyrt. Pengarna får jag inte göra vad jag vill med, jag kan till exempel inte svära ihop till att köpa en ritplatta, utan potten ska användas till att göra "något kul med familjen".
Fattas väl bara att N börjar provocera mig medvetet för att få ihop till den där middagen på Cooks han jämt pratar om.