Soffan.

Det här med att inte jobba kväll har vi inte ägnat oss mycket åt på senare tid. Det har varit nåt som måste göras i våra jobb, ideella uppdrag eller hus nästan varje kväll.
Vi håller ju på med huset asså. Det är fasadrenovering och målning plus att vi gör om matsalen. Jag kan visa när det är klart, för det är definitivt... definitivt ingen poäng med att visa det nu.

Igår hände det i alla fall. N kom hem från ett möte och avlöste mig där jag låg och försökte mentalt mana C att slappna av och sova. Det kändes som att det var veckor sedan jag satt i soffan och kollade på teve, så när jag gjorde det tappade jag kontrollen och såg sista avsnittet av Mina två liv och senaste avsnittet av Barnmorskorna i East End. Oövervakad åt jag även upp Ns pesto.

Ska säga att husjobb inte är som vanligt jobb. Att grundmåla brädor eller riva tapet är inte som att jobba med huvudet, det tar liksom från något annat ställe. Så jag känner mig ändå inte speciellt utbränd.

Men gud, temat i min blogg alltså... Kan kanske sammanfattas med "gillar att slöa".
När semestern kommer har vi följande inbokat:

  • Att jobba på huset
  • Att vara i sommarstugan
  • Inget annat

Känns jättebra! Jo, en sak till, jag har försökt förankra hos N att vi ska dricka folköl på kvällen.