Sedan sist:

Söndag: hela familjen åkte till teknikens hus. Det var kul. När vi kom hem hade jag migrän och sov medan N gjorde mat.

Måndag: eftersom förskolan har slutat med fotografering tog vi C till en studiofotograf och tog några kul bilder på henne och även några familjefoton. Det var något jag velat göra. På eftermiddan jobbade N med uppfarten och jag och C lekte med hennes dagisbästis i en lekpark.

Tisdag: N jobbade och solen sken. Jag och C åkte till aronsbadet och var där hela dagen. Okej att någon hade bajsat i barnpoolen, men det var jättehärligt och kul. Efteråt var jag sådär varm och avslappnad som man blir av en dag med bad.

Onsdag: på förmiddan åkte hela familjen till återvinningsmarknaden och köpte gamla stolar. De ska målas i olika färger. Jag inhandlade också en golv- och en bordslampa i, gissa vilken stil? Sjuttiotalsretro. Jag var en nöjd människa när jag kom ut från butiken. På eftermiddan jobbade N och jag och C hade en traumatisk tur på varsin cykel till biblioteket och lekplatsen. Hon har lärt sig cykla med stödhjul, på ett ungefär. Tyvärr saknade jag alla former av tålamod. Förlåt mig, barn!

Torsdag, idag asså: N lade marksten och jag och C gjorde en utflykt till lekplatsen på Gültzauudden med min syster och Cs jämnåriga kusin. Barnen grävde i sanden. Vi fikade på Uddens kafé och sen lekte vi vidare i Stadsparken. Det var jättefint. Jag kom hem till en man jag tycker om som föreslog pizza (istället för planerade Ängamat till middag). Jag är varm om kinderna och glad.